Venüs Kadını

Site Rengi

HANIMLAR, EŞİNİZE TECAHÜL-Ü ARİF SANATI İCRA EDİN :)

HANIMLAR, EŞİNİZE TECAHÜL-Ü ARİF SANATI İCRA EDİN :)

Evlilik bir hayat arkadaşlığıdır. Hayatın sayısız zorlukları bu birlik sayesinde daha kolay aşılabilir. Eşlerin zorlukları aşma mücadelesinde birbirlerine destek olmaları ve yardımda bulunmaları her alanda başarılarını da artıracaktır.

Bir kadın eşinin sorumluluklarını yüklenmemeli. Günümüzde kadınlar her işi yapıyor ve biliyor. Bilmek de suç değil. Ama kadın her şeyi bilse bile, eşi bir söze başladığında ben onu biliyorum diye söze balıklama atlamamalı. Aslında herkese böyle davranmak gerekiyor. Karşıdakine değer vermek ve daha önce hiç duymamış gibi dinlemek. Kadınlar arkadaşlarına bu hassasiyeti bazen gösterseler de eşlerine gösteremiyorlar. Hep bir altta kalmama çabası… Halbuki kendi bacaklarına sıkıyorlar.

Kadınlar her işi yaptıkça erkekler kendilerini gereksiz görmeye başlıyorlar. Halbuki eşinin ve çocuklarının ona ihtiyacı olduğunu bilmek erkekleri gayrete getirir.

Fazla sorumluluk alan kadın yorulur ve beklentileri artar. Kıymet bilinmeyince de  tepesinin tası atar ve evde terör estirir.

Kocalarına arada bir yardıma ihtiyacı olduğunu göstermeyi bilen kadınlar ise çok rahat ederler. Erkekler eşlerinin akıllı mı saf mı olduğunu çok iyi bilirler. Yani onun yardımına ihtiyacınız varmış gibi görünmek sizi aşağı çekmez merak etmeyin…

Aslında  erkeklerin istedikleri karısının ona ihtiyacı olduğunu hissetmek ve harekete geçmek. Denemeye ne dersiniz?

Etiketler:

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış.