Venüs Kadını

Site Rengi

Venüs Kadını Teraziler

15.11.2023
254
Venüs Kadını Teraziler

Venüs gezegeninin yönettiği burçlardan biridir Terazi burcu. Diğer Venüs kadını burcumuz Boğa burcunu da anlatacağız. Ama bugünkü Venüs kadını konumuz Teraziler. 23 Eylül – 22 Ekim tarihleri arasında doğan Terazi burçları hava grubundandır. Uğurlu günü cumadır. Pembe kuvars ve opal taşı uğurlu taşları arasındadır.

Terazi burcunun kadınını nasıl tanırsınız. Öncelikle zarafetinden güzelliğinden tabi ki. Uzun fit vücuda sahiptir. Nazik olması herşeyi kolay yolla çözmesiyle bilinir. Ortamlara girdiğinde odak noktasıdır. Hülya Avşar’ın, Nil Karaibrahimgil’in Tarkan’ın burcunun Terazi olması tesadüf değildir. Adalet duygusu çok yüksektir. “Ama bu haksızlık” diyen Calimero karakteridir tam kendisi 🙂 Ortamlara uyum sağlar. Ama damarın basarsanız etrafındakilerin vay haline.

Terazi burcu entel bir burçtur. Gerçekçi ve kibar yapıları etrafındakileri büyüler. Hava grubu olması dolayısıyla ortamlara hemen adapte olurlar. Sosyal insanlardır. İş meslek seçiminde de eğlence içeren işlerde daha mutlu ve verimli çalışırlar. Ama duygusal anlamda eş seçiminde çok başarılı olduğu söylenemez. Aşık olduklarında çok bağlanırlar. Kararsız yapıları hayatlarında biraz sorunlara neden olur.

Çok kolay değişen bir ruh haline sahiptir. Aşık olduklarında partnerlerini kıskançlıklarıyla boğabilirler. Kendisi ise aşık olduğu kişiye sadıktır.

Her zaman değişik halleriyle sıyrılırlar girdikleri ortamlarda. Kim Kardashian’ın da Terazi burcu olması tesadüf değil yani.

Peki neden bu kadar değişklikler Teraziler. Çünkü etkilendikleri gezegen Venüs değişik. Diğer gezegenler Güneş etrafında kendi yörüngesinde saat yönünün tersine dönerken Venüs saat yönünde döner. Venüs’ün bir günü bizim neredeyse 1 yılımıza denk. Bu kadr değişik gezegenden etki alınca doğaldır Terazilerin değişik olması. Ama ne diyelim, yaşasın Venüs Kadını Teraziler

Etiketler:

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış.